Αύριο στις 21:00 στο www.hotstation.gr θα μπορέσετε να ακούσετε όπως κάθε Παρασκευή την εκπομπή Hotstation Goes Urban. Στο αυριανό μέρος ετοίμασα μία tracklist με χαλαρά κομμάτια από καλλιτέχνες  για τους οποίους θα πούμε κάποια πράγματα. Όλα τα news και οι μελλοντικές τους δισκογραφικές κινήσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής. Ας συνεχίσουμε όμως με τα δύο ολοκαίνουργια video clips που είδα αυτή την εβδομάδα…

Πρόκειται για δύο singles που είναι σε αρκετά χαλαρό ρυθμό, με την δημιουργία του Rick Ross να μου προκαλεί μία ευχάριστη έκπληξη. Κι αυτό, γιατί είχα καιρό να ακούσω ένα πολύ καλό τραγούδι από τον γνωστό rapper του Miami , όπου raps, παραγωγή και φωνητικά λειτουργούν άψογα. Επίσης, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην νέα τηλεοπτική εμφάνιση ενός Kanye West single, με τον τίτλο «Coldest Winter». Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το κατά σειρά έκτο (!!!) τραγούδι που παρουσιάζεται με video από τον δίσκο «808’s 5 Heartbreak», ο οποίος κυκλοφόρησε πριν από ενάμιση χρόνο.

Coldest Winter – Kanye West

KANYE WEST “Coldest Winter” Directed by: NABIL “ITUNES link below” from nabil elderkin on Vimeo.Mafia Music 2 – Rick Ross Feat. Chrisette Michele (αρχίζει γύρω στο 1:30 )

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος