Από τα πιο δυναμικά Music Scouter εδώ και καιρό το σημερινό με πολλά καινούργια κομμάτια και δύο νέα video clips. Η αρχή γίνετε όπως πάντα με τα dance κομμάτια, που είναι πολύ καλά και με δυναμικό club feeling. Στην συνέχεια θα βρείτε το βίντεο για το κομμάτι που θα μας συνοδεύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010 από έναν πολύ ικανό hip-hop καλλιτέχνη. Όλα αυτά και πολλά άλλα υποσχόμενα τραγούδια που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μόνο στο Beat-Town.

Dance/House

To «Scotty Remix Edit» προσθέτει μια δυναμική στο γνωστό «Stereo Love» που του ταιριάζει γάντι. Η συνέχεια έρχεται με τους Sidekick που κυκλοφόρησαν ένα πολύ ενδιαφέρον single με στόχο την κατάληψη των βραδινών clubs. Αρκετά πιο light η νέα δημιουργία του Bob Sinclair, που χαίρει την βοήθεια των Sahara και του αγαπημένου Shaggy. Μία καλή ηλεκτρονική τριάδα αφήνει υποσχέσεις για τον μήνα που θα ακολουθήσει.

Stereo Love (Scotty Remix Edit) – Edward Maya feat. Vika Jigulina

Gaya (Original Mix) – Sidekick

I Wanna (Extended) – Bob Sinclar & Sahara ft. Shaggy

Hip-Hop

Το «Battle Of The Sexes» είναι σχεδόν έτοιμο και το «Sexting» είναι το τελευταίο track που εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα στο internet. Στην παραγωγή βρίσκεται ο Pharel των Neptunes. Ακολουθεί το official video clip για το φετινό Μουντιάλ με τον ποιοτικό K’naan να συνεργάζεται με τον David Bisbal για τον νέο ποδοσφαιρικό ύμνο. Την hip-hop τετράδα την συμπληρώνουν οι Dj Premier και Evidence στο κομμάτι «To Be Continued» και ο ξεχασμένος Stat Quo. O τίτλος του τραγουδιού του Νότιου rapper από την Ατλάντα ονομάζετε «Success (Back To U)».

Sexting – Ludacris

Wavin’ Flag (World Cup 2010)-  K’naan & David Bisbal

Success (Back To U) -Stat Quo

To Be Continued – Evidence

R&B

Το τελευταίο βίντεο για σήμερα είναι εκείνο των Mariah Carey και Ne-Yo που κυκλοφόρησε αυτή την περίοδο στις αμερικάνικες οθόνες. Πρόκειται για το Remix του τραγουδιού «Angels Cry» θα βρίσκεται στο Remix-Album με τον τίτλο «Angels Advocate» που υπολογίζεται να βγει στα δισκοπωλεία στις 26 Μαρτίου.

Angels Cry (Remix) – Mariah Carey & Ne-Yo

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος