Μία εβδομάδα πέρασε από το τελευταίο scouting κι αν και δεν μπορώ να πω πως είχε πάρα πολλά leaks, βρήκα έξι κομμάτια για όλα τα γούστα. Στον τομέα της Dance έχουμε ένα χαλαρό, ένα δυναμικό remix που είχε βγει εδώ και καιρό, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο γεμάτο ενέργεια beatάκι. Στην Urban κατηγορία τα τρία τραγούδια αποτελούνται από ένα R&B single, ένα βίντεο που διέρρευσε πριν από λίγες ώρες και ένα freestyle από έναν μεγάλο rapper. 

Dance/House

«Temptation» ονομάζεται το πρώτο track για σήμερα, με άλλο ένα κομμάτι από τους David Deejay και Dony να έχει αρκετό hit-potential. Το remix του «You & I» που ακολουθεί υπήρχε αρκετό καιρό στο διαδίκτυο, όμως πρώτη φορά το πέτυχα αυτές τις μέρες και νομίζω ότι αξίζει την προσοχή μας. Κλείνουμε την πρώτη τριάδα με το Extended Version του «Can You Hear Me», που νομίζω θα αρέσει αρκετά στους ακροατές της ηλεκτρονικής μουσικής.

Temptation – David Deejay feat Dony

You And I (Svenstrup & Vendelboe Remix) – Medina

Can U Hear Me (Extended Mix) – Dj Vinn vs David Latour ft. Cath

Hip-Hop/R’&’B

Τις πρώτες πρωινές ώρες έκανε την εμφάνιση του το νέο video-single από τον Wale, που με την συγκεκριμένη δημιουργία φαίνεται ότι προσδοκά άλλη μία επιτυχία για να αυξήσει τα ικανοποιητικά νούμερα του πολύ καλού «Attention Deficit». Η δεύτερη R&B επιλογή είναι το καινούργιο «Reverse Cowgirl», που με μία αξιόλογη παραγωγή και την συνεργασία των T-Pain και Young Jeezy, λογικά θα καταφέρει να αυξήσει την αναμονή των fans για τον νέο δίσκο του Pain. Κλείνουμε με τελείως διαφορετικό στυλ και για εκείνους που τους αρέσουν τα Freestyles από πολύ καλούς rappers, όπως είναι σε αυτή την περίπτωση ο Ludacris. Νομίζω πως τα δείγματα από την νέα δισκογραφική δουλειά του γνωστού καλλιτέχνη του Νότου κρίνονται θετικότατα και είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Pretty Girls – Wale feat. Gucci Mane

Reverse Cowgirl – T-Pain feat. Young Jeezy

Plenty Money (Freestyle) – Ludacris

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος