Αρκετό υλικό μαζεύτηκε τις τελευταίες μέρες στην Urban και Dance μουσική σκηνή. Δύο άκρως δυναμικά κομμάτια σε κολλητικά remixes κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα και προβλέπετε πως θα μας ακολουθούν στα clubs για αρκετό καιρό. Ένα mainstream hip-hop κομμάτι με πολλούς καλεσμένους εμφανίζεται στο διαδίκτυο, που μαζί μ’ ένα νέο r&b hitακι και το νέο τραγούδι από τους Bone Thugs N Harmony, συνθέτουν την σημερινή λίστα. Βέβαια, όλα αυτά θα ξεχαστούν μόλις δείτε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό booklet του νέου CD των Freeway και Jake One!!


Dance/House

H Inna απασχολεί σε μόνιμη βάση τα ραδιόφωνα μας, όμως στην συγκεκριμένοι έκδοση οι Play & Win της δίνουν εμφανέστατα το κάτι παραπάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα χορευτεί αρκετά από τον κόσμο, όπως άλλωστε γίνετε και με την συνεργασία των David Guetta και Kid Cudi τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η στιγμή να προσθέσετε ένα νέο remix από τον ίδιο τον Guetta πάνω στην δικιά του επιτυχία.

.

10 Minutes ( Play & Win Remix ) – Inna

.

Memories (David Guetta’s Fuck Me I’m Famous Remix) – David Guetta feat. Kid Cudi

.

Hip-Hop /R&B

Το πρώτο νέο Hip-Hop tune φέρει την σφραγίδα του Dj Khaled, τόσο στην παραγωγή, όσο και στις πολλές συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών. Ο Iyaz ακολουθεί στον ίδιο ρυθμό και στυλ με σκοπό να επαναλάβει την προηγούμενη του επιτυχία και το τρίτο κομμάτι σας έχει την νέα δημιουργία των Bone Thugs N Harmony. Ένα group που έχει παγκόσμιος πολλούς fans που περιμένουν το νέο τους CD πώς και πώς. Το καλύτερο βέβαια σας το φύλαξα για το τέλος…

All I Do Is Win – DJ Khaled feat. Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg & T-Pain

.

Solo – Iyaz

.

Gangsta’s Glory – Bone Thugs N Harmony

.

…όπου στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θαυμάσετε μία πανέξυπνη ιδέα. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να κάνουν κάτι πρωτοποριακό και λίγο το διαφορετικό όσον αφορά την επεξεργασία ενός album. Εάν αναλογιστώ την αναμονή που έχω για τον συγκεκριμένο δίσκο εξαιτίας της κοινής παρουσίας των Freeway και Jake One, μπορώ να πω ότι μετά από αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην προμηθευτώ το “Stimulus Package”.

Το Booklet του δίσκου The Stimulus Package!! (Δείτε το ως το τέλος)

(Το Stimulus Package κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου. )

Tracklist:

1. Stimulus Intro (feat. Beanie Sigel)
2. Throw Your Hands Up
3. One Foot In
4. She Makes Me Feel Alright
5. Never Gonna Change
6. One Thing (feat. Raekwon)
7. Know What I Mean
8. The Product
9. Microphone Killa (feat. Young Chris)
10. Follow My Moves (feat. Birdman)
11. Sho’ Nuff (feat. Bun B)
12. Freekin’ The Beat (feat. Latoiya Williams)
13. Money (feat. Omilio Sparks & Mr. Porter)
14. Free People
15. Stimulus Outro

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος