Η καθιερωμένη Clubbin’ στήλη στο Beat-Town σας έχει ένα μικρό report για το τι τρέχει στα Dance Charts της Ελλάδας.  Όσο περνάνε οι μέρες, όλο και αυξάνεται η κίνηση στα House playlists των δικών μας κέντρων διασκέδασης. Τα σημερινά τραγούδια ανεβαίνουν σιγά σιγά στις υψηλές θέσεις. Ανάμεσα τους οι γνωστοί Deepside Deejays, που με το τελευταίο τους hit έχουν θέσει ως στόχο το Top 10. Τέσσερα tunes για να μπείτε στο βραδινό κλίμα και τραγούδια που ίσως συναντήσετε σήμερα.

Κάθε εβδομάδα και λίγο πιο ψηλά πρέπει να είναι το σλόγκαν του Dennis Ferrer, που με άλλο ένα μικρό jump βρέθηκε στο νούμερο 16. Το Vocal Mix φαίνεται να αρέσει πολύ στον κόσμο, όπως άλλωστε και το Hook N Sling Remix της τελευταίας δημιουργίας του David Vendetta. Ο Γάλλος Dj  βρίσκεται σχεδόν δέκα θέσεις πιο κάτω, αλλά κι αυτός βρίσκεται σε μία ανοδική για εκείνον περίοδο.

Hey Hey (Df S Attention Vocal Mix) – Dennis Ferrer

She Turns Around ( Hook N Sling Remix ) – David Vendetta

Πιο χαμηλά απ’ό τις υπόλοιπες μουσικές επιλογές εμφανίζεται ο δικός μας Ketjak με το πρώτο του single για το 2010. Ένα καλό κομμάτι, στο στυλ που έχουμε συνηθίσει τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Τέλος, το “Beautiful Days” βρίσκεται μία ανάσα πριν από την είσοδο του στις πρώτες δέκα θέσεις, αφού αυτή την εβδομάδα κατέκτησε το νούμερο 13. Εάν δεν αποδειχθεί γρουσούζικο αυτό το spot, θα μπορέσει σε επτά ημέρες να κοιτάει τους υπόλοιπους από ακόμα πιο ψηλά.

Faraway – Ketjak ( feat. Karolina )

Beautiful Days – Nick Kamarera & Deepside Deejays

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος