Έκτακτο Music Scouter με το που αρχίζει η εβδομάδα συμπεριλαμβάνει το σημερινό μενού του Beat-Town. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο αυτό που μας πέρασε, μια και υπήρχαν αρκετές πληροφορίες γύρω από ένα πολυαναμενόμενο album που έχει υποστεί αρκετές καθυστερήσεις, αλλά και ένα free download του πρώτου promo single ενός πολύ καλού δίσκου. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε ένα ολοκαίνουργιο video clip από μία φιλανθρωπική συνεργασία γνωστών καλλιτεχνών.


Για μένα προσωπικά ξεχώρισε το νέο γύρω από το “Distant Relatives’, μία δισκογραφική δημιουργία που έχει πολλούς ακροατές στην αναμονή εδώ και πολλούς μήνες. Ο Nas μαζί με τον Damian Marley δουλεύουν πάνω σε ένα LP που θα παντρέψει την Hip-Hop μουσική με την Reggea και με πρωτοβουλία δικιά τους προσφέρουν χωρίς κανένα αντίτιμο το πρώτο Promo Single με ελεύθερο download. Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και μία άλλη διαρροή, ανεπίσημη, του “Strong Will Continue”. Το τελευταίο φαίνεται να το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, αν και όπως λέγετε (δυστυχώς)δεν θα συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο.

Strong Will Continue

As We Enter (Free Download! )

Το συγκεκριμένο LP ήταν να βγει εδώ και κάτι μήνες. Όπως σας είχα ενημερώσει και την Παρασκευή, αναθεώρησαν για την κυκλοφορία του και έτσι δεν θα αναβληθεί άλλο το Rebirth (Κριτική Δίσκου Beat-Town). Το περίεργο είναι όμως ότι αν και είχαν ανακοινωθεί αλλαγές στα κομμάτια που υπήρχαν στην version του Δεκεμβρίου που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο, το weekend εμφανίστηκε σε διάφορα torrent sites η καινούργια έκδοση του album. Η μόνη αλλαγή που πήρε το μάτι μου, ήταν δύο bonus tracks στο τέλος του album που θα βρίσκονται στην Deluxe Edition. Κοιτώντας μάλιστα και τα pre-orders του Amazon.com δεν βλέπω κάποια διαφοροποίηση στους τίτλους των κομματιών, οπότε προβλέπω στις 2 Φεβρουαρίου να ακούσουμε το ίδιο αποτέλεσμα με την leaked version.

Τα δύο νέα Bonus Tracks:

I’ll Die For You

I’m So Over You

Κλείνουμε με την live εμφάνιση των Jay-Z, U2 και Rihanna στο κομμάτι “Stranded (Haiti Mon Amour)”. Άλλο ένα project με στόχο να μαζευτούν λεφτά για τα τραγική γεγονότα στην Αϊτή. Επίσημα ανακοινώθηκε πως μέσα από τον συγκεκριμένο τύλε-μαραθώνιο μαζεύτηκε το πόσο των 57 εκατομμυρίων δολαρίων!

Jay-Z, Rihanna, Bono and The Edge – Stranded (Haiti Mon Amour) (Live εμφάνιση στο Live On Hope For Haiti)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος