Πολύ δυναμική η σημερινή παρουσία του Μουσικό Scouter αφού έχει να προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο urban Video clip, δύο δυνατά Dance/House tracks και πάνω απ’ όλα πληροφορίες γύρο από το ολοκαίνουργιο album που ετοιμάζουν οι Gorillaz!. Εξώφυλλα, tracklists αλλά και το κομμάτι «Stylo» που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να τα βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί!

Όπως είπα και στον πρόλογο το album «Plastic Beach» είναι το σημείο αναφοράς σήμερα. Το group των Gorillaz επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό και υπάρχει αρκετός κόσμος που είχε πεθυμήσει τον μοναδικό ήχο τους! Μέσω του official youtube channel τους ανέβασαν το τραγούδι «Stylo» όπου συμμετέχουν οι Bobby Womack και Mos Def. Βέβαια δεν είναι το μόνο που θα μπορέσετε να δείτε στο από το account τους, αφού προσφέρουν κι άλλα σχετικά βιντεάκια γύρω από το θέμα της νέας τους κυκλοφορίας!

Gorillaz – Το τραγούδι Stylo and More!
http://www.youtube.com/user/gorillaz

Tracklist:

1. “Orchestral Intro”
2. “Welcome To The World Of The Plastic Beach” (feat. Snoop Dogg and Hypnotic Brass Ensemble)
3. “White Flag” (feat. Kano Bashy)
4. “Rhinestone Eyes”
5. “Stylo” (feat. Bobby Womack and Mos Def)
6. “Superfast Jellyfish” (feat. Gruff Rhys and De La Soul)
7. “Empire Ants” (feat. Little Dragon)
8. “Glitter Freeze” (feat. Mark E Smith)
9. “Some Kind Of Nature” (feat. Lou Reed)
10. “On Melancholy Hill”
11. “Broken”
12. “Sweepstakes” (feat. Mos Def Hypnotic Brass Ensemble)
13. “Plastic Beach” (feat. Mick Jones Paul Simonon)
14. “To Binge” (feat. Little Dragon)
15. “Cloud Of Unknowing” (feat. Bobby Womack)
16. “Pirate Jet”

Dance/House:

Όταν βλέπεις το όνομα «Beat Thrillerz Remix» σε τραγούδι που φέρει την υπογραφή δύο πολύ ποιοτικών Dj, είναι λογικό το αποτέλεσμα (συνήθως) να ευχαριστεί τον ακροατή. Η αλήθεια είναι όμως, ότι απ’ όλες τις νέες dance δημιουργίες που άκουσα αυτές τις μέρες, το «3 A.M. Remix» του «Dedicated To The People» ξεχώρισε. Πρόκειται για καλές δουλειές, που εάν ακόμα δεν τις έχετε ακούσει, να είσαστε σίγουροι ότι θα παιχτούν στο μέλλον σε clubs και bars.

Together (Beat Thrillerz Remix) – Axwell & Sebastian Ingrosso

Dedicated To The People (3 AM Remix) –  Chris Nasty

Hip-Hop & R’n’B

Δεν γινόταν να μην υπάρχει κάτι καινούργιο αυτή την εβδομάδα και σε αυτόν τον τομέα. Ο Ludacris γύρισε νέο video clip για την επιτυχία «How Low» μιας και είδε ότι έπιασε για τα καλά στα charts της Αμερικής. Κλασσικό στυλ Luda που πάντα του αρέσει να συνδυάζει την θετική αύρα που βγάζει σαν καλλιτέχνης, τόσο στα κομμάτια του, όσο και στα βίντεο που συμμετέχει.

How Low – Ludacris

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος