Αν και βρίσκομαι σε full ρυθμούς εξεταστικής , το ψάξιμο για τα καλύτερα Dance/House κομμάτια της δεκαετίας συνεχίζεται και ευελπιστώ το αργότερο σε δέκα μέρες να είναι έτοιμο. Σε αυτό το διάστημα έπεσα πάνω σε τραγούδια που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα στα clubs. Μέσα σ’ όλα αυτά και ένα track που σημείωσε αυτή την εβδομάδα μεγάλη άνοδο στα dance charts.

Μια χαλαρή αρχή με το ταξιδιάρικο «Sigh» στην Beach Mix edition και μέσα σε λίγα λεπτά σε κάνει να βρίσκεσαι σ’ ένα εξωτικό μέρος. Συνέχεια με το ο γνωστό «Talking in Your Sleep» ( με ελληνικό άρωμα ), που είχε κυριεύσει όλα τα ραδιόφωνα για άπειρες εβδομάδες.

Sigh (Beach mix) – Carl Fath

Talking in your Sleep – Dimension X Feat. Tasos Fotiadis

Ένα μικρό διάλειμμα από τις παλιές καλές επιτυχίες, με το «Ether Party» που σημείωσε άνοδο στα charts. Μπήκε για στα Top 10 και απ’ ότι φαίνεται δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καπαρώσει και τις πιο υψηλές θέσεις.

Ether Party (Fly High) – Delyno

Σας καληνυχτίζω με δύο δημιουργίες από γνωστούς Dj’s που όποτε παιχτούν στα κέντρα διασκέδασης επικρατεί ένας μικρός χαμός. Το «Let Me Think About It» σημείωσε πολύ υψηλές πωλήσεις και είχε πολύ δυνατό rotation σε όλο τον κόσμο. Το «Say Say Say» έδωσε μια τελείως διαφορετική μουσική αντίληψη του γνωστού τραγουδιού του Michael Jackson και σίγουρα είναι ότι πρέπει για να σας φτιάξει την όρεξη για το βραδινό clubbing!

Let Me Think About It (Extended)- Ida Corr vs Fedde Le Grand

Say Say Say – Hi Tack

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος