Όσοι από εσάς παρακολουθείτε το Beat-Town για πάνω από πέντε-έξι εβδομάδες, θα έχετε προσέξει ότι στις τελευταίες μέρες του μήνα γράφω ένα άρθρο για τις δισκογραφικές δουλειές που θα βγουν τον μήνα που ακολουθεί. Στις πρώτες 30 μέρες του 2010, μπορεί να έχουμε αρκετά καινούργια κομμάτια, αλλά συγχρόνως βλέπουμε πολύ λίγα νέα albums. Γιαυτό τον λόγο στην λίστα που ακολουθεί θα προστεθούν και τα CD που έχουν ήδη εμφανιστεί στα δισκοπωλεία μέσα στον Ιανουάριο.

Στο τέλος της λίστας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το νέο βίντεο του Lil Wayne με τον τίτλο «On Fire» από το album «Rebirth».

05.01

Ke$ha – Animal
Sugaree – The American Dream
Various Artists – Thrivemix Presents: Dance Anthems, Vol. 3
Kanye West – VH1 Storytellers

06.01

Gift Of Gab – Escape 2 Mars

12.01

Omarion – Ollusion
Ringo Starr – Y No
All Time Low – MTV Unplugged [CD + DVD]

19.01

RJD2 – The Colossus
Sizzla – Crucial Times
Missy Elliott – Block Party
Spoon – Transference

26.01

Three 6 Mafia – Laws Of Power
David Bowie – A Reality Tour [2 CDs]
Enigma – Platinum Collection

Αυτές είναι οι δουλειές που έχω ξεχωρίσει και μερικοί μπορεί να αναρωτιέστε που πήγαν μερικά CD που ήταν να βγούνε τον Ιανουάριο. Δίσκοι σαν το «Love?» της Jennifer Lopez (μετατέθηκε για Απρίλιο αφού το single «Loubotins» δεν έπιασε) θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν για διάφορους λόγους. Προσωπικά, ήδη περιμένω τον Φεβρουάριο που εάν πάνε όλα καλά φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον περίοδος. ( The Game, Usher, Erykah Badu, Lifehouse κ.α.)

On Fire – Lil Wayne

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος