Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να βρίσκεται σε full ρυθμούς στο ποδόσφαιρο, αλλά στο Beat-Town τώρα άρχισε το μουσικό scouting του 2010 με πολύ δυνατά R&B ονόματα στο σημερινό άρθρο. Τρία πολύ ωραία house remixes έρχονται να πλαισιώσουν τις σημερινές μουσικές επιλογές.


Dance/House

Το «Watch The Sunrise» του πολύ καλού Axwell, ήταν και είναι για μένα ένα από τα all time favorite κομμάτια του καλοκαιριού, που μαζί με τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Steave Edwards είχε σίγουρη την επιτυχία. Το Beat Thrillerz Remix είναι ένα νέο mix που βγήκε αρκετό καιρό μετά την αυθεντική κυκλοφορία αυτού του hit. Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται με την καινούργια έκδοση του «The Beat Goes On» και για την τρίτη επιλογή έχω να πω ότι μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα επιτέλους την δυναμική έκδοση του «Touch Me» που είχα ακούσει σε ένα cafe-bar και που μου είχε κολλήσει για αρκετές μέρες.

Watch The Sunrise (Beat Thrillerz Remix) – Axwell feat. Steave Edwards

Touch Me (Original Mix) – Tom Novy & Jerry Ropero feat. Abigail Bailey

Beat Goes On (Frater & Stent’s Latin Re-Bake) – Bob Sinclair

Hip-Hop/R&B

Οι δύο ντίβες Alicia Keys και Beyonce συνεργάζονται σε μία νέα δημιουργία από τον δίσκο «The Element Of Freedom», που θα είναι και το τρίτο επίσημο single από αυτό το πολύ καλοδουλεμένο album. Καινούργιο κομμάτι έβγαλε και ο Sean Kingston μαζί με τον Sean Paul, όμως σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τραβάει το ολόφρεσκο «Takin’ It Off (She’s Getting Naked)» του Akon που συνεργάζεται ξανά με τον David Guetta! Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για official track από το τέταρτο κατά σειρά album του γνωστού τραγουδιστή με τον τίτλο «Stadium Music», που θα εμφανιστεί στα δισκοπωλεία μέσα στο 2010. Επίσης, το συγκεκριμένο track εμφανίζεται σε διάφορες σελίδες και με τον τίτλο «Nosy Neighbor».

Takin’ It Off (She’s Getting Naked) – Akon (παραγωγή του David Guetta)

Follow me (Twitter Song) – Sean Kingston ( feat. Sean Paul )

Put It in a Love Song  – Alicia Keys (feat. Beyoncé)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος