Το εβδομαδιαίο Club Report που έχετε αγαπήσει παρουσιάζεται και σήμερα στο Beat-Town, σε μια περίοδο όπου ένα ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα Dance/House κομμάτια της τελευταίας δεκαετίας βρίσκεται “υπό κατασκευή”. Αυτές τις μέρες που ψάχνω για τα καλύτερα κομμάτια των 00’s, πέτυχα δύο ψιλο-χαλαρά τραγούδια και δύο δυνατά club tunes . Πρόκειται για τέσσερις δημιουργίες που χορεύτηκαν και αγαπήθηκαν αρκετά από το ελληνικό κοινό την περασμένη τριετία!

Επέλεξα μία ταξιδιάρικη αρχή για το σημερινό άρθρο με Djuma Soundsystem και το ελληνικό “Ready For Love”. Οι αναμνήσεις από περασμένα καλοκαίρια είναι έντονες στο άκουσμα των συγκεκριμένων μελωδιών και…

Les Djins (Trentemoller Remix) – Djuma Soundsystem

Ready For Love – Este

… οι Yves La Rock και Funkerman προσθέτουν τις μεγάλες τους επιτυχίες για να ξεσηκώσουν. Δημιουργίες που είχαν κατακτήσει τα δικά μας Dj Playlists και που ακόμα και σήμερα συναντάμε σε αρκετά club nights!

Speed up ( Original mix ) – Funkerman

Zookey (Club Mix 2008) – Yves La Rock

Όπως ανέφερα και στην αρχή του άρθρου, αυτή την στιγμή συλλέγω διάφορα κομμάτια της τελευταίας δεκαετίας για να φτιάξω ένα Top House/Dance Tunes Of The Decate. Εννοείται ότι μπορείτε να αφήσετε σχόλια στο Facebook Group με links και τίτλους από αγαπημένα σας κομμάτια που σίγουρα θα λάβω υπόψη μου. Καλό Σαββατόβραδο!

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος