Μετά από ένα mini χειμερινό break, το «Hotstation Goes Urban» επιστρέφει στον www.hotstation.gr για να ακούσετε τα αγαπημένα σας hip-hop και R’n’B κομμάτια. Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, σας προετοιμάζω με ένα Urban αρθράκι για να μπείτε στο πνεύμα αλλά και για αν ενημερωθείτε αφού κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο video clip και ένας δίσκος σε ελεύθερο download!

Κατευθείαν στο ψητό με το ολοκαίνουργιο video clip της Trina. Πρόκειται για το πρώτο single από τον δίσκο «Amazin’» που θα αργήσει να βγει στα δισκοπωλεία. Συνέχεια με δύο μεγάλα hits από τον Ludacris και τον Rick Ross, δυο rapper που έχουν κι αυτοί σχέδια για το 2010 με ολοκαίνουργια albums. Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ…

Thats My Attitude – Trina

Money Maker – Ludacris feat. Pharell

Hustlin’ – Rick Ross

Κλείνουμε με μία ενδιαφέρουσα είδηση, μιας και ο Guru αποφάσισε να δώσει σε free download τον δίσκο του 2007 με τον τίτλο «Jazzmatazz, Vol. 4: The Hip-Hop Jazz Messenger: Back To The Future». Όσοι από εσάς δεν είχατε την ευκαιρία να ακούσετε το συγκεκριμένο album, μπορείτε με αυτή την όμορφη κίνηση του ιστορικού MC να προσθέσετε το LP στον σκληρό σας δίσκο.! Το Link βρίσκετε ακριβώς κάτω από το εξώφυλλο και το tracklist!

Tracklist:
1. Intro
2. Knowledge
3. 7 Grand Yall
4. For Ya Mind
5. Peace!
6. State of Clarity [Solar Remix]
7. Who Got It on Lock
8. B-Boy Kamikaze
9. Too Slick
10. So What It Do Now
11. We Got That
12. Jazzy Wayz [7 Grand Exclusive]
13. Stand Up (Some Thingsll Never Change) [Regaae Mix]
14. Hot Like That
15. No Need for Stress
16. Back to the Future
17. Assasino
18. Game Needs Me
19. Feed the Hungry [Solar Remix]
20. Can’t Stop the Movement (7 Grand)DOWNLOAD LINK

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος