Τις τελευταίες μέρες είχαμε μπόλικο ηλεκτρονικό ήχο και πολύ δυνατά club tunes, με τον Scouter να επικεντρώνεται στα Rap και γενικότερα σε urban singles. Ανάμεσά τους τρία ολοκαίνουργια Videoclips από πολύ καλοδουλεμένα κομμάτια. Βέβαια δεν μπορούσα να μην προσθέσω και ένα Dance track ….

Hip-Hop / R’n’B

Πριν δείτε τα πρώτα νέα video, η αρχή γίνεται με το Remix της τεράστιας επιτυχίας της Ke$ha που περιλαμβάνει την συμμετοχή του πανταχού παρών Pitbull. Trey Songz, Rick Ross και ο μεγάλος Rakim κυκλοφόρησαν καινούργιο οπτικό υλικό, με το “Maybach Music 2 (Remix)” να ξεχωρίζει για τα low budget χαρακτηριστικά του. Μέσα σε όλα αυτά τα γεμάτο ενέργεια κομμάτια, εμφανίστηκε και μια δημιουργία του Snoop Dogg που δεν τα κατάφερε να μπει στον τελευταίο του δίσκο, κάτι που θα χαρακτήριζα ως λάθος κίνηση, αφού πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη δουλειά.

TiK ToK (Remix) – Ke$ha feat. Pitbull

Say Ahh – Trey Songz feat Fabolous

Maybach Music 2.5 – Rick Ross ( feat. T-Pain & Pusha T )

Feet Don’t Fail Me Now – Snoop Dogg ( Feat. Charlie Wilson & Pharrell & Nelly )

Walk These Streets – Rakim (feat. Maino)

Dance/House

Μια και είμαστε σε τόσο Urban ρυθμό σήμερα, το πιο Dance version του Hard και το τρομερό mix του New New New από τον Avicii, ήταν ο,τι πρέπει για κλείσιμο του σημερινού Scouter. Ένα τραγούδι που τα πήγε καλούτσικα σαν κανονικό R’n’B single, όμως το συγκεκριμένο mix το βλέπω να παίζεται αρκετά στα ελληνικά clubs.

Hard (Jody Den Broeder Remix) – Rihanna ( feat. Young Jeezy )

New New New ( Avicii Remix) – Bob Sinclair

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος