Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς ειδικά αυτές τις μέρες και την παραμονή πρωτοχρονιάς τις περάσατε σε ένα αγαπημένο σας club με πολύ καλή Clubbin’ μουσικούλα! Εγώ αυτές τις μέρες άκουσα πολλά δυνατά κομμάτια, πολύ καλά remixes και γνωστές επιτυχίες που ακούγονται εδώ και καιρό. Τυχαία όμως μου ήρθαν και τραγούδια που με πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Dance δημιουργίες που είχαν κάνει πάταγο τόσο σε πωλήσεις όσο και στον ποιοτικό τομέα.

Ξεκινάμε με το πιο light και γνωστό tune του σημερινού άρθρου. Η Inna που είχε την τιμητική της και στο special Dance αφιέρωμα του 2009 αλλά και σε άλλα house άρθρα του Beat-Town, κατάφερε και πάλι να κρατηθεί πολύ ψηλά στα charts. Το «Deja Vu» που μοιάζει αρκετά με άλλες τις δουλειές έχει μπει στις καρδιές αρκετών clubber και σίγουρα ο Bob Taylor θα ευχαριστήθηκε να βλέπει τον εαυτό του σταθερά στα Top 10 εδώ και πολλές εβδομάδες.

Deja Vu – Bob Taylor feat. Inna

Εδώ είναι το σημείο που θα πάω αρκετούς από εσάς οκτώ-επτά χρόνια πίσω στο παρελθόν με δυο classic tracks. Η αρχή γίνεται με Chocolate Puma που με το «I Wanna Be U» είχαν μια γιγάντια επιτυχία που ακούστηκε και χορεύτηκε όσο λίγα κομμάτια εκείνη την εποχή. Σε μια εποχή που περιμέναμε συγκεκριμένα clips να παιχτούν από ελληνικό μουσικό κανάλι, αλλά…

I Wanna Be U  – Chocolate Puma

… και από ένα άλλο πολύ πολύ γνωστό παγκόσμιο μουσικό κανάλι που πιάναμε όλοι μας για ένα χρονικό διάστημα στους δέκτες μας με Ισραηλινές διαφημίσεις. Τότε δεν υπήρχαν ούτε Youtube, ούτε οι τωρινές ταχύτητες στα γνωστά peer to peer programs για να έχεις εύκολη πρόσβαση σε video clips σαν το «It’s Love (Trippin)».

It’s Love (Trippin’) – Goldtrix presents Andrea Brown

Μετά από αυτή την mini- αναδρομή στο παρελθόν, επανέρχομαι στο παρόν και σ’ ένα φοβερό remix από τον Antoine Clamaran σε μία μουσικά έξυπνη δημιουργία του David Guetta. Με το σωστό mix και tracklist μπορεί να ανάψει για τα καλά τα κέντρα διασκέδασης.

The World Is Mine (Antoine Clamaran Remix) – David Guetta

Τελευταίο clip για σήμερα το «Touch Me» που παίζεται σε καθημερινή βάση όπου και να βρίσκεστε. Πολύ ατμοσφαιρικά φωνητικά που συνδυάζονται τέλεια με την γεμάτο ενέργεια παραγωγή του Rui Da Silva.

Touch Me  (Full Length Club Mix) – Rui Da Silva ( Feat. Cassandra)


About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος