Δεν κρύβω ότι συνηθίζω να κάνω δώρα μουσικά CD τόσο στον εαυτό μου, όσο και σε άτομα που ξέρω καλά. Ειδικά όταν πετυχαίνεις και τα γούστα του ανθρώπου για τον οποίο προορίζεται, το album αποκτάει και ένα προσωπικό ύφος. Σήμερα λοιπόν, μετά από μια βόλτα στο Σύνταγμα και αφού είχα πάει για καφέ στο γνωστό πολυκατάστημα της πλατείας, σκέφτηκα να κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς στον όροφο με την Μουσική. Ποιοι δίσκοι υπάρχουν σε εκπτώσεις, ώστε να κάνετε και μια οικονομική κίνηση ή να πάρετε δυο δισκογραφικές δουλειές στην τιμή του ενός. Το πρώτο μέρος απευθύνεται στους λάτρεις της Dance/Electronic μουσικής.


Το μουσικό project έκανε πάταγο με το κομμάτι «Blind»: και το εξαιρετικό ντεμπούτο album τους. Το συγκεκριμένο single συμπεριλαμβάνει τέσσερα πολύ δυνατά remixes του «You Belong» : (Hercules Club Mix),(Kevin Saunderson Mix), (D’s New Rhythm Bounce) και (Riton Rerub)


Τιμή: 5,50


Hercules & Love Affair – You Belong (Single)Εδώ πέρα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα CD που σίγουρα θα χαροποιούσαν και τους ψαγμένους fans. Με τον δίσκο του Craig Armstrong να είναι ο πιο παλιός ( 1998 ), τα περισσότερα albums έχουν κυκλοφορήσει μετά το 2003 και σίγουρα όλα τα παρακάτω είναι πολύ ποιοτικά και με αρκετές επιτυχίες. Ακόμα και το «New York: A Mix Odyssey 2» του Armand Van Helden που ένα CDaki αρκετά πρόσφατο ( 2008), είναι σε πολύ προσιτή τιμή.


Τιμή: 6,90 -6,99
UNKLE – End Titles… Stories for Film

LCD Soundsystem – 45:33

Faithless – The Greatest HitsCraig Armstrong – The Space Between Us

Goldfrapp – Black CherryArmand Van Helden –  New York: A Mix Odyssey 2

Αμφιβάλω εάν πολλοί από εσάς θυμόσαστε τον Γάλλο Étienne de Crécy, μέχρι την στιγμή που θα δείτε τον τίτλο του album που ονομάζεται «Tempovision», όπως και η γνωστή του επιτυχία του 2002 που με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Κάτι ανάλογο κατάφερε και η συλλογή με τα καλύτερα κομμάτια των Groove Armada από την περίοδο 1998-2004.


Τιμή: 7,90
Groove Armada – The Best Of Groove ArmadaÉtienne de Crécy – TempovisionΕδώ βρίσκονται και τα δύο πολύ μεγάλα Blockbuster. Το φετινό «Wait For Me» του Moby, πού κυκλοφόρησε τον Ιούλιο είναι αυτή την εβδομάδα στα ράφια με τις προτάσεις. Την καλή κουβέντα του «Pop Life» είχα στο άρθρο του Σαββάτου και όλως τυχαίος πρόσεξα ότι αυτό το διαμάντι υπάρχει σε πολύ καλή τιμή. Στην θέση σας θα βιαζόμουν μια και δεν είδα να υπάρχουν πολλά αντίτυπα.


Τιμή; 8,90 – 8,99


Moby – Wait For MeDavid Guetta – Pop Life

Τέλος με το πιο ακριβό album της ημέρας, που είναι όμως και διπλό CD. Το «D-Side» συμπεριλαμβάνει πάρα πολλά ποιοτικά Remixes των επιτυχιών του τελευταίου full lenght LP «Demon Days».


Τιμή: 9,90Gorillaz – D-Side

Καλά Ψώνια και Καλές Γιορτές!

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος