Ακόμα και κατά την διάρκεια των διακοπών ο «Music Scouter» δούλευε σε εντατικούς ρυθμούς για να βρει τα πιο καινούργια κομμάτια. Γνωστά ονόματα ετοιμάζουν πολύ καλά singles για να διαφημίσουν τις δισκογραφικές κυκλοφορίες που έχουν βγάλει ή που θα ακούσουμε μέσα στο 2010.


Dance/House

Και τι δεν σας έχω σήμερα στο αγαπημένο σας section. Σε μια εποχή όπου το clubbin δίνει και παίρνει πρόσεξα τρία πολύ καλά κομμάτια με ιδιαίτερη ενέργεια. Η αρχή γίνετε με το φοβερό remix των AN21 & Max Vangeli από ένα γνωστότατο track του Steve Angello. Το «One Love» έχει γίνει για αρκετά άτομα πάρα πολύ αγαπημένο και λογικά να ακολουθούν πολλά mix του εν λόγου hit. Ένα από αυτά είναι το Avicii Remix και κλείνουμε με το ολοκαίνουργιο Vocal Edit του «Devotion».

Steve Angello – Monday (AN21 & Max Vangeli Remix)

David Guetta feat. Estelle – One Love (Avicii Remix)

Bingo Players feat. Tony Scott – Devotion (Extended Vocal Mix)
Hip-Hop

Πώς και πώς περιμένουν οι fans το νέο LP του The Game με τον τίτλο «The R.E.D Album» το 2010. Το «Breakin’ Rules» δημοσιεύτηκε σε διάφορες πηγές πριν από κάτι ημέρες και για άλλη μία φορά μια συνεργασία με τον Busta αποδίδει καρπούς.

Breakin Rules – The Game (Feat Busta Rhymes)

Το «Bluperint 3» τα πηγαίνει περίφημα εδώ και πολλούς μήνες στα παγκόσμια charts και σίγουρα ένα από τα μυστικά της επιτυχίας ήταν η έξυπνη πολιτική που ακολούθησε στην κυκλοφορία των singles. Το συγκεκριμένο track θα είναι το τρίτο κατά σειρά official τραγούδι για την Αγγλία και με την συμμετοχή του ντόπιου Mr Hudson θεωρείται βέβαιο ότι θα πιάσει.

Young Forever – Jay-Z (feat. Mr Hudson)

R’n’B


Ο Lemar έχει δημιουργήσει πολλά hits και τέσσερα albums που με την σειρά τους τον καθιέρωσαν στα UK Charts τα τελευταία επτά χρόνια. Η τελευταία του δουλειά όμως ήταν η μόνη που δεν κατάφερε να γίνει πλατινένια και σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να κάνει την επόμενή του κίνηση στην αγορά. Μέχρι τότε έχει δρομολογηθεί η κυκλοφορία μιας Greatest Hits συλλογή με τον τίτλο «The Hits» και το κομμάτι που ακολουθεί είναι το πρώτο radio-single.

The way love goes – Lemar

Σε όσους από εσάς αρέσει το κλασσικό R’n’B και soul στυλ προτείνω οπωσδήποτε να κάνετε μία ακρόαση στο «BLACKsummers’night» του Maxwell. Ήταν από τα πιο ωραία LPs που άκουσα μέσα στο 2009 και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το ευχαριστηθεί αυτό το album. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε το “Help Somebody (Remix)» και με το δυνατό feature του Nas, δίνει έναν λόγο να του δώσουν προσοχή και οι πιο rap/hip-hop fans.

Help Somebody (Remix) – Maxwell (Feat. Nas)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος