Ο Llloyd αποφάσισε χθες να κυκλοφορήσει ένα EP ελεύθερα για όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον σε αυτή την δουλειά είναι ότι έχει πολλές συνεργασίες με πολλά γνωστά ονόματα και με πολύ καλούς παραγωγούς που βρίσκονται υπεύθυνοι στην μουσική επιμέλεια: Jim Jonsin, The Runners, Eric Hudson, Big Reese, Lil’ C και Noah “40” Shebib.

Download Link

Tracklist:

01. Like Me (feat. Bun B)
02. Pusha (feat. Lil Wayne & Juelz Santana)
03. Take It Off (feat. J. Holiday & Nicki Minaj)
04. What You Want (feat. Mack Maine)
05. Think Of Me
06. Everyday (feat. Rich Boy)
07. Pro In The Game
08. A Night Off (feat. Drake) (Bonus Track)

Κριτική Δίσκου για το «Like Me: The Young Goldie EP» . Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να μην πω δυο λόγια για το συγκεκριμένο EP. Συνήθως σε τέτοιες προσφορές ανακαλύπτεις πολύ λίγα καλά κομμάτια. Μερικοί καλλιτέχνες συνηθίζουν να βάζουν στα free albums, τραγούδια που δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρεις στην κανονική τους δισκογραφική δουλειά λόγω χαμηλής ποιότητας.Ο Lloyd όμως το πρόσεξε το «Like Me: The Young Goldie EP» και δίνει στους ακροατές του όντως μια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα 30λεπτο δείγμα των ικανοτήτων του χωρίς κανέναν αντίτιμο. Οι παραγωγές θα έλεγα πως κυμαίνονται σε καλά επίπεδα, με το «Think Of Me» να ξεχωρίζει με την άκρως smooth ατμόσφαιρα και το «Pusha» να δέχεται την βοήθεια των Lil Wayne και Juelz Santana για να γίνει ένα μικρό hitaki. Τα πιο αδύναμα beats σαν το «Pro In The Game» βγάζουν λίγο εκτός ρυθμού τόσο τον τραγουδιστή όσο και το ύφος που έχει στα πρώτα οκτώ λεπτά ο δίσκος. Μην περιμένετε να υπάρχει κάποια σοβαρή συνοχή στο album, αφού πρόκειται για μια tracklist, με τα μισά τραγούδια να διαφέρουν αισθητά από τα υπόλοιπα.

Ο Lloyd στα hooks αποδίδει θετικότατα,η παλιά αδυναμία που είχε ανέκαθεν στις υψηλές νότες εμφανίζεται σε πολύ λίγα σημεία, αφού προσπαθεί να κρατήσει αυτό το sexy-ψίθυρο και στα 30 λεπτά, πράγμα που τον βοηθάει αφάνταστα (μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία). Οι συνεργασίες σε γενικές γραμμές προσφέρουν και η αποφυγή παντελώς άγνωστων καλλιτεχνών (συνηθίζεται σε ελεύθερα Mixtapes και albums λόγω budget) δίνει μια φρεσκάδα στα κομμάτια.

Με τα καλά του και τα κακά του δείγματα, ο Lloyd θα ευχαριστήσει τον μέσο R’n’B υποστηρικτή. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί του είδους θα βρούνε δύο, μπορεί και τρία τραγούδια που θα κρατήσουν στην συλλογή τους. Με στόχο την promotion, ο τραγουδιστής κατάφερε να δώσει ένα ηχητικό δείγμα, που κεντρίζει τις καλές πλευρές του και αν μη τι άλλο, σέβεται τους fans του με αυτή την σοβαρή προσφορά. Δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν, αλλά παραμένει στο προσκήνιο μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο του LP το 2010 μέσω της νέας του εταιρίας.

Βαθμολογία:


Κομμάτια που ξεχώρισαν: «Like Me», «Pusha», «Think Of Me»

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος