Κυριακή βράδυ και δεν γινόταν να λείψει για δεύτερη σερί εβδομάδα dance/house άρθρο. Άλλο ένα weekend τελείωσε και ψάχνοντας για τα καλύτερα και πιο πετυχημένα dance tracks που θα φιλοξενήσω σε ένα top 10 άρθρο τις επόμενες εβδομάδες έπεσε το μάτι μου πάνω σε μερικά χαλαρά κομμάτια που ξεχώρισαν φέτος. Με τα εβδομαδιαία Top 10 να μην αλλάζουν και πάρα πολύ (το Medina – You And I (Dash Berlin Mix) είναι στην πρώτη θέση) ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε μερικά τραγούδια που έγραψαν την δικιά τους πορεία τα βράδια του 2009.


Σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι μπαινόβγαινε στα charts της Ελλάδας και ο κόσμος το αγκάλιασε σχεδόν σε όλα τα mix που ακούστηκαν. Η αυθεντική μορφή του Always The Sun είχε κατακτήσει και πολλά ραδιόφωνα με τους ακροατές να το ζητάνε σε καθημερινή βάση.


Richard Durand -Always the sun originalΑπό τα τραγούδια που βγάζουν 100% συναίσθημα κια που ταξιδεύει τον ακροατή. Οι Tanto Project είναι πολύ συμπαθείς από το ελληνικό κοινό που τους έχει απολαύσει και live. Φέτος οι δημιουργίες τους σκαρφάλωσαν αρκετές φορές τις επιλογές των DJ σε μπαράκια και κέντρα διασκέδασης με το παρακάτω κομμάτι να είναι ένα από τα must!.


Tanto Project – Dancing in the dark (side of the moon)Το “Imagine” ήταν ένα πολύ καλοδουλεμένο άλμπουμ που έκρυβε πολλούς άσσους στο μανίκι του. Αν και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2008, τα τραγούδια που συμπεριλαμβανόντουσαν στον δίσκο συνέχισαν την πετυχημένη πορεία τους και σίγουρα το “Unforgivable” με το συγκεκριμένο remix ήταν από τα καλύτερα tunes που βγήκαν στην αγορά.


Armin van Buuren feat Jaren – Unforgivable (First State Smooth Mix)

Από τα hits του Φθινοπώρου κι ας κουβαλάει τον τίτλο Caribe. Με το Matteo Marini Remix κατάφερε να καθιερωθεί μέχρι και την σημερινή εβδομάδα στα Top 30.


Criminal Vibes – Caribe [Matteo Marini Remix]Το “Dirty Sax” πετάχτηκε ξαφνικά πριν από 2-3 εβδομάδες στην 14ή θέση και αυτές τις μέρες έχει καθιερωθεί στις πάνω πάνω θέσεις. Ο Αμερικανός Sandy Rivera είναι ιδιαίτερα γνωστός και έμπειρος και με το πρώτο άκουσμα καταλαβαίνεις ότι κρυβόταν ένα hit εδώ πέρα. Όπως άλλωστε συνηθίζω μιας και είμαι κολλημένος με τα Original Mix, μπορείτε να απολαύσετε την συγκεκριμένη version του “Dirty Sax” για το τέλος του του σημερινού Dance/House mix! Καλό σας βράδυ.


Sandy Rivera – Dirty Sax (Original Mix)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος