Πιστός στο ραντεβού μου, στο σημερινό Hip-Hop – R’n’B άρθρο θα βρείτε ολοκαίνουργια videoclips από Lupe Fiasco, Mary J. Blige, Mos Def και Melanie Fiona. Μαζί με δυο παλιά κομμάτια προετοιμάζω το έδαφος για την σημερινή εκπομπή του Hotstation Goes Urban στις 21:00, όπου κεντρικό θέμα είναι οι τελευταίες δισκογραφικές κυκλοφορίες των Alicia Keys, Eminem και πολλών άλλων!


Το album της Mary J. Blige είναι από εκείνα που εμφανίζονται και τραβάνε όλη την προσοχή των media επάνω τους. Τέλη Ιουλίου είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της single, το «The One», που δυστυχώς για εκείνη δεν πήγε καθόλου καλά. Με νέο τραγούδι και βίντεο θα προσπαθήσει να πιάσει το vibe του κόσμου, μιας και σε δυο εβδομάδες θα μπορείτε να βρείτε στα δισκοπωλεία το «Stronger With Each Tear».

Mary J. Blige – I Am

Την καναδέζα Melanie Fiona θα την γνωρίζετε από την τεράστια επιτυχία «Give It To Me Right» που είχε κάνει κατάληψη πριν από αρκετό καιρό στα charts διάφορων χωρών. Το «Monday Morning» είναι το τρίτο single από την πρώτη της σόλο δουλειά που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην Ελβετία.

Melanie Fiona – Monday Morning

Με τόσα νέα tracks που άκουσα αυτόν τον καιρό δεν μπορούσα να παραλείψω ότι κόλλησα κάποιες ώρες και πάλι με το «Ready To Die» του Notorious BIG. Ένας από τους καλύτερους δίσκους της τελευταίας 20ετίας, που ανάμεσα σε τόσα σκληρά τραγούδια δεν περνάει απαρατήρητο το hit «Big Poppa».


Notorious BIG – Big Poppa

Για αρκετούς το «Graduation» ήταν ο πιο Pop δίσκος στην μέχρι τώρα καριέρα του Kanye West. Δεν άγγιξε την τελειότητα των «College Dropout» και «Late Registration», αλλά έδειξε ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μπορεί να κάνει άκρως ενδιαφέρουσα Pop μουσική και το πιο βασικό: Έχει χαρακτήρα. Με το πρώτο άκουσμα του LP είναι αδύνατον να μην κολλήσει κανείς με το «Flashing Lights».

Kanye West – Flashing LightsΠραγματικά το «The Ecstasic» μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την φετινή χρονιά. Ο Mos Def δημιούργησε μια πολύ προσεγμένη δουλειά την οποία χωρίς δεύτερη σκέψη την κατατάσω στα καλύτερα CD του 2009. Με το τραγούδι που ακολουθεί ανοίγει ο δίσκος και πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο Oh No.Mos Def – Supermagic

Album μπορεί να μην είδαμε, αλλά τουλάχιστον μας πρόσφερε ένα ωραιότατο Mixtape. Το «Solar Midnite» ανήκει στο Soundtrack της ταινίας «New Moon» και για την σκηνοθεσία του videoclip είναι ο Mark Staubach υπεύθυνος.Lupe Fiasco – Solar Midnite

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος