Τελευταία εβδομάδα απουσίαζε η συγκεκριμένη στήλη και σήμερα επιστρέφει δυναμικά. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει μια επιτυχία του καλοκαιριού που συνεχίζει να σαρώνει, ένα δυνατό κομμάτι που ακούγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό, ένα New Entry στα ελληνικά Club Charts και κλείνουμε με ένα all time favorite. Καλό Clubbing!


Ο Ρουμάνος Adi Cristian Colceru ή αλλιώς David Deejay δημιούργησε ένα από τα πιο καυτά dance tunes το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο κόσμος συνεχίζει να το λατρεύει κρατώντας το μέχρι και σήμερα ψηλά στα charts. Φημολογείται ότι τα singles που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα θα προστεθούν μαζί με νέες δουλειές σε ένα κανονικό album.

David Deejay feat Dony – Sexy Thing

Με το που φτάνει κανείς στο πρώτο λεπτό του τραγουδιού «Feelings ’09» και ακούσει την χαρακτηριστική φωνή στα vocals καταλαβαίνει με την μία πιο κομμάτι ξεκινάει. Ανοδική πορεία για το συγκεκριμένο κομμάτι που ανεβάζει το club fever κατακόρυφα.

AlexUnder Base Feat. MiReLa – Feelings ’09 ( Club Version )

Ένα από τα “New Entries» της εβδομάδας στα δικά μας dance charts είναι το «Broken Tonight» από τον Armin Van Buuren και με τα φωνητικά του Van Velzen δημιουργούν άλλο ένα tune έτοιμο για τα clubs.

Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight

Για το τέλος σας φύλαξα ένα φοβερό mix από μια παλιά τεράστια επιτυχία. Meck και Dino ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο «So Strong» και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο remix σε full lenght. Οι στιγμές στο 2:58 και 5:45 είναι απλά μαγικές….

Meck feat Dino – So Strong (Inpetto Remix)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος