Στο νέο άρθρο «Ο Music Scouter» θα μπορείτε να βρείτε ολοκαίνουργια κομμάτια που leakαραν στο internet ή tracks τα οποία ανεβαίνουν σιγά σιγά στις πίσω θέσεις των charts με στόχο να φτάσουν βδομάδα με βδομάδα ψηλότερα. Σήμερα στο επίκεντρο των επιλογών υπάρχουν τρία κομμάτια από την Dance/House και R’N’B μουσική σκηνή και τρία τραγούδια από γνωστούς ράπερ .


Dance/House

Με την επιμέλεια από Chriss Ortega και Steve Forest το «Stay» γίνετε ατμοσφαιρικό με την κλασσική μελωδία που ακούγεται κατά την διάρκεια του track. Συνέχεια με την ανοδική πορεία του νέου single από Edward Maya και ένα πολύ ωραίο remix του «Too Late To Cry» από Vivien O’ Hara.
Mauro Ferrucci ft. Laura Grig & Syntheticsax – Stay (Chriss Ortega & Steve Forest Vocal Mix)

Edward Maya – This Is My Life

Vivien O’hara feat Adrian Sana- Too Late To Cry ( adrian sana spacework rmx)

Hip-Hop

Το «Diary» ήταν από τα highlights του καινούργιου δίσκου του Wale με τον τίτλο «Attention Deficit» με τον κόσμο να το έχει ξεχωρίσει στα περισσότερα forum. Ο γνωστός Joe Budden περνάει ένα χεράκι το «Russian Rullete» της Rihanna με πολύ καλές ρίμες και για το τέλος έχουμε το «Fed Up» από τον Dj Khaled για το οποίο ετοιμάζεται video clip όπου και θα εμφανίζονται οι πολλοί guests του κομματιού. Ο Khaled ετοιμάζει καινούργιο album για το 2010 με τον τίτλο «Victory» και την ίδια περίοδο θα δούμε το «The Great Escape» από τον Joe Budden

Wale – Diary

Joe Budden – Russian Roulette

DJ Khaled  featuring Usher, Drake, Young Jeezy & Rick Ross – Fed Up

R’N’B

Ο Usher εμφανίζεται στο youtube με πολλά νέα singles που θα ανήκουν στην καινούργια δισκογραφική του δουλειά με τον τίτλο «Raymond Vs Raymond». Η Alicia Keys γλυκάθηκε από την επιτυχία του «Empire State Of Mind» και κυκλοφόρησε το Part 2. Το τρίτο κομμάτι είναι το «Hole In My Head» της Rihanna σε συνεργασία με τον Justin Timberlake, το οποίο υπάρχει μόνο σαν bonus track στο τελευταίο της album.

Usher Ft. Plies – Hey Daddy (Daddy’s Home)

Alicia Keys – Empire State of Mind (Part II)

Rihanna feat. Justin Timberlake – Hole In My Head

Μην ξεχάσετε να αφήσετε comments για τα τραγούδια που σας άρεσαν ή που ίσως δεν σας εντυπωσίασαν και τόσο!

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος