Μετά από ένα βράδυ με αρκετά dance μουσική μου έμειναν δυο κομμάτια που παίχτηκαν και άλλα δυο που ήταν ότι καλύτερο ακούσαμε την εποχή του καλοκαιριού. Tracks που φώναζαν τον καιρό λίγο πριν το Summer 2009 ότι θα κάνουν πάταγο στα clubs.

Ο Alex Lazarev και ο Anthony El Mejor μας χάρισαν ένα φοβερό tune με μια πολύ ατμοσφαιρική αύρα που σε κάνει να νιώθεις κατευθείαν πως είναι καλοκαίρι. Με αγάπη από την Ρωσία: «Dream Of You (Darone Vocal Mix)».

Dream Of You( Darone Vocal Mix)

Το ελληνικό «Spellbound» ήταν ένα από τα λίγα τραγούδια που έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση στον κόσμο, βάζοντας πολλά ξένα house tracks στο περιθώριο. Μια πολύ προσεγμένη δουλειά που ακούγεται πολύ άνετα ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι σου όταν θες να ακούσεις πολύ καλή ηλεκτρονική μουσική.

Spellbound – Ketjak & Consoul Trainin feat Nega

Μια συνεργασία μεγατόνων μας παρουσιάζει το «How Soon Is Now» και το αποτέλεσμα δεν απογοητεύει. David Guetta, Sebastian Ingrosso και Dirty South έχουν πάρει φόρα στα charts αυτόν τον καιρό με το συγκεκριμένο κομμάτι.

How Soon Is Now (Original Mix)

Δεύτερο τραγούδι που περιλαμβάνει τους Ketjak σε ένα remix του ιστορικού «Chase The Sun» από Planet Funk, που δείχνει να το αγκαλιάζει ο κόσμος.

Chase the sun 2010 (Ketjak RMX)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος