Σήμερα στις 21:00 ώρα Ελλάδος στον www.hotstation.gr θα μεταδοθεί το «Hotstation Goes Urban» με host τον Έκτωρ Αποστολόπουλο. Κεντρικό θέμα χαλαρά tracks από καλούς rapper και γνωστούς τραγουδιστές και μια συζήτηση γύρω από κάποια νέα τραγούδια και καινούργια albums! Με αφορμή την εκπομπή, μπορείτε στο Beat-town σήμερα να δείτε και να ακούσετε σε μια XXL version του Urban Friday πέντε κομμάτια ώστε να μπείτε στο κλίμα για το βράδυ.

Ο Nas με τον Damian Marley θα συνεχίσουν την συνεργασία τους πέρα από αυτό το πολύ ατμοσφαιρικό κομμάτι για να μας προσφέρουν έναν δίσκο με στοιχεία από Hip-Hop και Reggea μουσική. Μέχρι να έρθει όμως η μέρα της κυκλοφορίας, ας απολαύσουμε το «Road To Zion».

Road To Zion (Video Clip)

Με αρκετό Nate Dogg να ακολουθεί στα επόμενα τραγούδια, θυμόμαστε το υπέροχο laid back «Regulate» του Warren G που είχε κατακτήσει όλα τα ραδιόφωνα το 94′.

Regulate

Συνέχεια το πετυχημένο από κάθε άποψη mash up του «Numb» των Linkin Park και του «Encore» από τον Jay-Z στην live έκδοση του με το αντίστοιχο video.

Numb/Encore

«Lay Low» με τον Snoop Dogg, Nate Dogg, Master P και Dr. Dre να δημιουργούν ένα hip-hop anthem στα τέλη του 2000.

Lay Low (Official Clip)Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού Call of Duty: Modern Warfare 2 ήταν αδύνατο να μην θυμηθούμε την κομματάρα του Eminem που άνηκε στο «The Eminem Show» του 2002. Απολαύστε το track με ΄έναν Nate Dogg να δίνει το κάτι παραπάνω στο hook και το beat του Eminem να απλά σε παρασέρνει.


Till I Collapse

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος