Stream: Eminem – Music To Be Murdered By – Side B (Deluxe Edition)

Οι φήμες βγαίνουν αληθινές! Ο Eminem κυκλοφορεί την deluxe edition του “Music To Be Murdered By” με 16 επιπλέον κομμάτια και συμμετοχές από Dr. Dre, DJ Premier και άλλους!


1. Alfred – Intro
2. Black Magic ft. Skylar Grey
3. Alfred’s Theme
4. Tone Deaf
5. Book of Rhymes ft. DJ Premier
6. Favorite B*tch ft. Ty Dolla $ign
7. Guns Blazing ft. Dr. Dre & Sly Pyper
8. Gnat
9. Higher
10. These Demons ft. MAJ
11. Key – Skit
12. She Loves Me
13. Killer
14. Zeus ft. White Gold
15. Thus Far – Interlude
16. Discombobulated

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *