Stream: Joyner Lucas – Evolution

O Joyner Lucas κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο “Evolution” με συμμετοχές από The Game, Rick Ross, Ashanti και άλλους!


01. When I Grow Up (Intro)
02. Evolution
03. On This Way (feat. The Game & Iyla)
04. Things I’ve Seen
05. Zim Zimma
06. Tattle Tales (Skit)
07. Snitch
08. Str8 Like Dat
09. Fall Slowly (feat. Ashanti)
10. The Problem
11. Legend (feat. Rick Ross)
12. Father’s Day (skit)
13. Like A River (feat. Elijah James)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *