Stream: Alicia Keys – Alicia

Με καθυστέρηση περίπου μισού χρόνου, το νέο album της Alicia Keys, “Alicia” είναι εδώ με συμμετοχές από Miguel, Jill Scott, Khalid και άλλους.


01. True Without Love
02. Time Machine
03. Authors Of Forever
04. Wasted Energy (feat. Diamond Platinumz)
05. Underdog
06. 3 Hour Drive (feat. Sampha)
07. Me x 7 (feat. Tierra Whack)
08. Show Me Love (feat. Miguel)
09. So Done (feat. Khalid)
10. Gramercy Park
11. Love Looks Better
12. You Save Me (feat. Snoh Aalegra)
13. Jill Scott (feat. Jill Scott)
14. Perfect Way To Die
15. Good Job

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *