Stream: The Lox – Living Off Xperience

Οι σπουδαίοι The Lox κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο “Living Off Xperience” με συμμετοχές από DMX, T-Pain, Benny The Butcher και άλλους!


01. Gave It To Em
02. Move
03. Bout Shit (feat. DMX)
04. Testify
05. Miss You (feat. T-Pain)
06. Story
07. Do To Me (feat. Jeremih)
08. Come Back
09. Think Of The LOX (feat. Westside Gunn & Benny The Butcher)
10. My America (feat. Oswin Benjamin)
11. Net Worth
12. Dirty Dirty (feat. Clay Dub)
13. Commitment (feat. Dyce Payne)
14. Loyalty & Love

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *