Stream: B-Real & Berner – Los Meros

Τρεις ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, οι B-Real και Berner κυκλοφορούν το νέο collab album τους “Los Meros” με συμμετοχές από Χzibit, Everlast, Rick Ross και άλλους!


01. On The Wall (feat. Ty Dolla $ign)
02. While Driving (feat. Wiz Khalifa)
03. Fuel (feat. Dave East)
04. Candy (feat. Rick Ross)
05. Los Meros (feat. Xzibit)
06. Ride With Us (feat. Nava)
07. Vision (feat. Aleman & Hennessy)
08. Head Down (feat. Ty Dolla $ign)
09. Just Breathe (feat. Everlast)
10. Prevail (feat. Paul Wall)
11. Midnight Flights (feat. Baby Bash & Trick Trick)
12. Island Vibes (feat. Everlast & Cozmo)
13. Live Your Life
14. House Titles (feat. Demrick)
15. Been Real

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *