Stream: Onyx – Lost Treasures

Οι Onyx δίνουν στο κοινό τους ένα δίσκο με ακυκλοφόρητα &/ lost tapes, που είχαν διαρρεύσει παλιότερα, αλλά δεν είχαν ποτέ επίσημη κυκλοφορία! Απολαύστε το “Lost Treasures” παρακάτω:


01. Black Hoodie Rap (feat. Makem Pay)
02. Boy Still Got It (feat. Bobby Brown)
03. Face Off (feat. Drag-On)
04. Gansta Buster (feat. Mad Lion & Begetz)
05. Going In For The Kill (feat. Layzie Bone)
06. I Can’t Breathe (feat. Samuel L. Jackson, KRS-One, Talib Kweli, Mad Lion & Brother Jay)
07. Celebrate (feat. Layzie Bone)
08. Think U Iller Than Me (feat. Big Pay Bacc & Budda)
09. Outter Space
10. SF MF
11. Never Going Back
12. Born 2 Rock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *