Beyonce – The Lion King: The Gift (Tracklist)

H Beyonce ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα compilation album για χάρη της ταινίας “The Lion King” και έχει προσκαλέσει δυνατούς guests, όπως ο Jay-Z, o Pharrell, o Kendrick Lamar και άλλοι!

Δείτε την επίσημη tracklist:

1. “Bigger” – Beyoncé
2. “Find Your Way Back (Circle of Life)” – Beyoncé
3. “Don’t Jealous Me” – Tekno, Yemi Alade, and Mr. Eazi
4. “Ja Ara E” – Burna Boy
5. “The Nile” – Beyoncé and Kendrick Lamar
6. “Mood 4 Eva” – Beyoncé, JAY-Z, and Childish Gambino
7. “Water” – Salatiel, Pharrell, and Beyoncé
8. “Brown Skin Girl” – Blue Ivy Carter, St. Jhn, WizKid, and Beyoncé
9. “Keys to the Kingdom” – Tiwa Sawage and Mr. Eazi
10. “Otherside” – Beyoncé
11. “Already” – Beyoncé and Shatta Wale
12. “My Power” – Tierra Whack, Beyoncé, Busiswa, Yemi Alade, Moonchild, and Sanelly
13. “Scar” – 070 Shake and Jessie Reyez
14. “Spirit” – Beyoncé

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *