Stream: B.o.B – Southmatic

O B.o.B δίνει συνέχεια στις τακτικές κυκλοφορίες του με την παρουσίαση ενός νέου album με τίτλο “Southmatic“!


01. The Elephant
02. Soul Glo
03. I’m Bad
04. Magic Number
05. 6 In The Morning
06. Ray Charles
07. UFO (feat. Grandmaster Caz)
08. Throne Air
09. Drinks On Me
10. Frankie Limon
11. Ol’ Dirty Bastard
12. Southmatic
13. Organized Crime
14. Grand Herbalizer (feat. Brother Panic)
15. I Still Love You
16. Soul Glo (Extended Version)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *