Stream: YG – 4REAL 4REAL

O YG επιστρέφει με το νέο του album “4REAL 4REAL” με συμμετοχές από τους Meek Mill, Ty Dolla $ign, Tyga και άλλους.


01. Hard Bottoms & White Socks
02. Bottle Service
03. In The Dark
04. Go Loko (feat. Tyga & Jon Z)
05. Stop Snitchin
06. I Was On The Block (feat. Valee & Boogie)
07. Keshia Had A Baby (feat. Rose Gold)
08. Heart 2 Heart (feat. Meek Mill, Arin Ray & Rose Gold)
09. Play Too Much (feat. SAFE)
10. Do Not Disturb (feat. G-Eazy & Kamaiyah)
11. Do Yo Dance (feat. Kamaiyah, RJ, Ty Dolla $ign & Mitch)
12. Her Story (feat. Day Sulan)
13. My Last Words
14. Stop Snitchin (Remix) (feat. DaBaby)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *