Stream: Tech N9ne – N9NA

O Tech N9ne επιστρέφει με το νέο του album με τίτλο “N9NA” με συμμετοχές από τους King Iso, Krizz Kaliko και άλλους!


01. Le Horde (Intro)
02. Lord Of Weird
03. N9NA
04. Hit The Ground Running (feat. JL & King Iso)
05. Like I Ain’t
06. Green Lit (feat. King Iso & Maez301)
07. Chuki Fever
08. F’n Do It (feat. JL & Futuristic)
09. Don’t Let Me Fall (feat. Krizz Kaliko)
10. You Line (feat. Krizz Kaliko)
11. EDI’s
12. Rata (feat. Krizz Kaliko)
13. F.T.I. 2.0.
14. She Fell
15. Sink
16. H.O.B. (feat. Nave Monjo)
17. Ion Memba (feat. C-Mob)
18. Active (feat. Krizz Kaliko)
19. EF U (feat. Krizz Kaliko & Jelly Roll)
20. I Caught Crazy
21. I’m Sorry (feat. Church Boii)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *