Stream: Wyclef Jean – Wyclef Goes Back To School (Vol. 1)

O Wyclef Jean υπόσχεται 1990s & 2000s ήχους στο νέο του album “Wyclef Jean Goes Back To School” (Vol. 1), με συμμετοχές από Kofi Black, Jazzy Amra και άλλους!


01. Back To School Intro (feat. Sejahari Amaru Saulter-Villegas)
02. Baba (feat. Kofi Black)
03. Faded Butterfly (feat. Riley & Samantha Uzbay)
04. Page Six (feat. Freaky Pat & Phern)
05. Conexion Caribena (feat. Cryptic)
06. Gang Related
07. Four Twenty (feat. Wavie D)
08. Hieroglyphics (feat. Ausar)
09. A Woman’s Smoke (feat. Jazzy Amra)
10. When A Rose Dies (feat. Raquel & Don Chino)
11. Demons Enjoy (feat. Moira Mack & Jeremy Torres)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *