Stream: Meek Mill – Championships

O Meek Mill επιστρέφει με το νέο του album, “Championships” με τις δυνατές συμμετοχές των Jay-Z, Drake, Rick Ross και Fabolous!


01. Intro
02. Trauma
03. Uptown Vibes (feat. Fabolous & Anuel AA)
04. On Me (feat. Cardi B)
05. What’s Free (feat. Jay-Z & Rick Ross)
06. Respect The Game
07. Spanish Warning (feat. Future, Young Thug & Roddy Ricch)
08. Championships
09. Going Bad (feat. Drake)
10. Almost Slipped
11. Tic Tac Toe (feat. Kodak Black)
12. 24/7 (feat. Ella Mai)
13. Oodles O’ Noodles Babies
14. Pay You Back (feat. 21 Savage)
15. 100 Summers
16. Wit The Shits (feat. Melii)
17. Stuck In My Ways
18. Dangerous (feat. Jeremih & PnB Rock)
19. Cold Hearted II

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *