Stream: Lil Wayne – Velvet Sessions (Unreleased)

Ένα ολόκληρο mixtape με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Lil Wayne διέρρευσε στο διαδίκτυο. Ακούστε το “Velvet Sessions” παρακάτω ή (σε περίπτωση που έχει “πέσει” το stream) τσεκάρετε στην αναζήτηση εδώ.


01. Where My Old Lady
02. Million Dollar Question
03. Got Em
04. Tevin
05. Weak
06. All For The Feeling
07. Zero
08. Little Girl Eyes
09. Hitman
10. Who

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *