Stream: The Black Eyed Peas – Masters Of The Sun (Vol. 1)

Οι αγαπημένοι The Black Eyed Peas επιστρέφουν στις ρίζες τους και κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο “Masters Of The Sun (Vol. 1)” με συμμετοχές από τους Nas, Slick Rick, Phife Dawg και άλλους!


01. Back 2 HipHop (feat. Nas)
02. Yes Or No
03. Get Ready
04. 4ever (feat. Esthero)
05. Constant pt.1 pt.2 (feat. Slick Rick)
06. Dopeness (feat. CL)
07. All Around The World (feat. Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad & Posdnuos)
08. New Wave
09. Vibrations pt.1 pt.2
10. Wings (feat. Nicole Scherzinger)
11. Ring The Alarm pt.1 pt.2 pt.3
12. Big Love

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *