The Black Eyed Peas – Masters Of The Sun (Vol. 1) (Album Tracklist & Cover)

Οι αγαπημένοι The Black Eyed Peas πήγαν μία εβδομάδα πίσω τη κυκλοφορία του επερχόμενου album τους με τίτλο “Masters Of The Sun (Vol. 1)” που πλέον χρονολογείται για τις 26/10, ωστόσο μας έδωσαν το επίσημο εξώφυλλο και την tracklist του!


01. Back 2 HipHop (feat. Nas)
02. Yes Or No
03. Get Ready
04. 4ever (feat. Esthero)
05. Constant pt.1 & pt.2 (feat. Slick Rick)
06. Dopeness (feat. CL)
07. All Around the World (featuring Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad & Posdnuos)
08. New Wave
09. Vibrations pt.1 & pt. 2
10. Wings (feat. Nicole Scherzinger)
11. Ring The Alarm pt.1, pt.2 & pt.3
12. Big Love

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *