Stream: Ghostface Killah – The Lost Tapes

Ο θρυλικός Ghostface Killah επιστρέφει με το νέο του project με τίτλο “The Lost Tapes” με συμμετοχές από Snoop Dogg, Raekwon, Bishop Lamont και άλλους.


01. Introduction (feat. Michael Rapaport)
02. Buckingham Palace (feat. KXNG Crooked, 38 Spesh & Benny The Butcher)
03. Majestic Accolades (feat. Planet Asia & Hus KingPin)
04. Cold Crush (feat. Chris Rivers, Ras Kass, L.A. The Darkman & Harley)
05. Put The Ghostface On It (Interlude)
06. Saigon Velour (feat. Snoop Dogg & E-40)
07. Constant Struggle (feat. Killah Priest & Bishop Lamont)
08. Done It Again (feat. Big Daddy Kane, Cappadonna, Styliztik Jones & Harley)
09. Reflections of C.R.E.A.M. (Interlude)
10. Watch Em Holla (feat. Raekwon, Masta Killa & Cappadonna)
11. I Think I Saw A Ghost (feat. Sheek Louch, Vic Spencer, Reignwolf & Luke Holland)
12. Outroduction (feat. Michael Rapaport)
13. Saigon Velour (Remix) (feat. Snoop Dogg, E-40 & Tricky)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *