Stream: Cypress Hill – Elephants On Acid

Οι αγαπημένοι Cypress Hill επιστρέφουν με ένα νέο album μετά από χρόνια! Ακούστε το “Elephants On Acid” στο stream του άρθρου μας!


01. Tusko (Intro)
02. Band Of Gypsies
03. Put Em In The Ground
04. Satao (Interval)
05. Jesus Was A Stoner
06. Pass The Knife
07. LSD (Interval)
08. Oh Na Na
09. Holy Mountain (Interval)
10. Locos (feat. Sick Jacken)
11. Falling Down
12. Elephant Acid (Interlude)
13. Insane OG
14. The 5th Angel
15. Warlord
16. Reefer Man
17. Thru The Rabbit Hole (Interlude)
18. Crazy
19. Muggs Is Dead
20. Blood On My Hands Again
21. Stairway To Heaven

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *