Stream: David Guetta – 7

O σπουδαίος David Guetta κυκλοφορεί το έβδομό του album με παρουσίες από Sia, Jason Derulo, Nicki Minaj, Steve Aoki και άλλους!

Ακούστε το “7” παρακάτω:


01. Don’t Leave Me Alone (feat. Anne-Marie)
02. Battle (feat. Faouzia)
03. Flames (feat. Sia)
04. Blame It On The Love (feat. Madison Beer)
05. Say My Name (feat. Bebe Rexha & J Balvin)
06. Goodbye (feat. Jason Derulo, Nicki Minaj & Willy William)
07. I’m That Bitch (feat. Saweetie)
08. Like I Do (feat. Martin Garrix & Brooks)
09. 2U (feat. Justin Bieber)
10. She Knows How To Love Me (feat. Jess Glynne & Stefflon Don)
11. Motto (feat. Steve Aoki, Lil Uzi Vert, G-Eazy & Mally Mall)
12. Drive (feat. Black Coffee & Delilah Montagu)
13. Para Que Te Quedes (feat. J Balvin)
14. Let It Be Me (feat. Ava Max)
15. Light Headed (feat. Sia)
16. Reach For Me (feat. Jack Back)
17. Freedom (feat. CeCe Rodgers)
18. Grenade
19. Inferno
20. Overtone
21. Back And Forth
22. Pelican
23. Afterglow
24. Think Think Think
25. Orion
26. What 2 Say
27. Just A Little More Love (feat. Chris Willis) (Jack Back 2018 Remix)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *