Stream: Bun B – Return Of The Trill

Ο θρυλικός Bun B επιστρέφει με ένα νέο album μετά από πολλά χρόνια! Ακούστε το “Return Of The Trill“, με συμμετοχές από τους Big K.R.I.T., T.I., Lil Wayne, Pimp C κ.α., παρακάτω!


01. Trill Over Everything (feat. Killa Kyleon)
02. Recognize (feat. T.I. & Big K.R.I.T.)
03. KnoWhatImSayin (feat. Slim Thug & Lil Keke)
04. Outta Season (feat. Big K.R.I.T.)
05. Traphandz (feat. Yo Gotti & 2 Chainz)
06. Blood On The Dash (feat. Gary Clark Jr)
07. Myself (feat. Run The Jewels)
08. Rudeboi (feat. Lil Wayne)
09. Hoes From Da Hood (feat. Beatking)
10. Slow It Down
11. Never Going Back (feat. Giggs)
12. U A Bitch (feat. Pimp C)
13. Grow Up (feat. 8Ball & MJG)
14. Gone Away (feat. Leon Bridges & Gary Clark Jr)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *