Stream: YG – Stay Dangerous

O YG επιστρέφει με το τρίτο του album με τίτλο “Stay Dangerous” και με συμμετοχές από A$AP Rocky, Big Sean, Ty Dolla $ign και άλλους.


01. 10 Times
02. Bulletproof (feat. Jay 305)
03. Handgun (feat. A$AP Rocky)
04. Suu Whoop
05. Can’t Get In Kanada
06. Too Cocky
07. Big Bank (feat. 2 Chainz, Big Sean & Nicki Minaj)
08. Power (feat. Ty Dolla $ign)
09. Slay (feat. Quavo)
10. 666 (feat. YoungBoy Never Broke Again)
11. Too Brazy (feat. Mozzy)
12. Pussy Money Fame
13. Deeper Than Rap
14. Free The Homies
15. Bomptown Finest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *