Stream: Gorillaz – The Now Now

Μετά από μία μακροχρόνια απουσία οι Gorillaz επέστρεψαν πέρσι με το “Humanz”, ενώ φέτος κυκλοφορούν το έκτο τους άλμπουμ με τίτλο “The Now Now“.


01. Humility (feat. George Benson)
02. Tranz
03. Hollywood (feat. Snoop Dogg & Jamie Principle)
04. Kansas
05. Sorcererz (feat. Abra)
06. Idaho
07. Lake Zurich
08. Magic City
09. Fire Flies
10. One Percent
11. Souk Eye

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *