Stream: Ne-Yo – Good Man

Ο κορυφαίος Ne-Yo επιστρέφει με το νέο του album με τίτλο “Good Man” με συμμετοχές από Bebe Rexha, Eric Bellinger, PARTYNEXTDOOR και άλλους.


01. Caterpillars 1st (intro)
02. 1 More Shot
03. LA Nights
04. Nights Like These (feat. Romeo Santos)
05. U Desereve
06. Summertime
07. Push Bach (feat. Bebe Rexha & Stefflon Don)
08. Breathe
09. On Ur Mind (feat. PARTYNEXTDOOR)
10. Back Chapters
11. Hotbox (feat. Eric Bellinger)
12. Over U
13. Without U
14. Apology
15. Ocean Sure (feat. Candice Boyd & Sam Hook)
16. The Struggle (Interlude)
17. Good Man
18. Pour Me Up
19. Won’t Be Often
20. Reset The Night

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *