Stream: Royce Da 5’9 – Book Of Ryan

O Royce Da 5’9 κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο album του με τίτλο “Book Of Ryan” με συμμετοχές από τους Eminem, J. Cole, Pusha T, T-Pain, Jadakiss και άλλους.


01. Intro
02. Woke
03. My Parallel (skit)
04. Caterpillar (feat. Eminem & King Green)
05. God Speed (feat. Ashley Sorrell)
06. Dumb (feat. Boogie)
07. Who Are You (skit)
08. Cocaine
09. Life Is Fair
10. Boblo Boat (feat. J. Cole)
11. Legendary
12. Summer On Lock (feat. Pusha T, Jadakiss, Fabolous & Agent Sasco)
13. Amazing (feat. Melanie Rutherford)
14. Outside (feat. Marsha Ambrosius & Robert Glasper)
15. Power
16. Protecting Ryan (skit)
17. Strong Friend
18. Anything/Everything
19. Stay Woke (feat. Ashley Sorrell)
20. First Of The Month (feat. T-Pain & Chavis Chandler)
21. Caterpillar (Remix) (feat. Logic & King Green)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *