Stream: Tinashe – Joyride

H Tinashe κυκλοφορεί επιτέλους το πολυαναμενόμενο “Joyride” με συμμετοχές από τους Ty Dolla $ign, French Montana και άλλους.


01. Keep Your Eyes On The Road (Intro)
02. Joyride
03. No Drama (feat. Offset)
04. He Don’t Want It
05. Ohh La La
06. Me So Bad (feat. Ty Dolla $ign & French Montana)
07. Ain’t Good For Ya (Interlude)
08. Stuck With Me (feat. Little Dragon)
09. Go Easy On Me (Interlude)
10. Salt
11. Faded Love (feat. Future)
12. No Contest
13. Fires And Flames

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *