Stream: Prof – Pookie Baby

O Prof, που φιλοξενήσαμε αυτή την εβδομάδα με αποκλειστική συνέντευξη, κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο “Pookie Baby“, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο stream του άρθρου μας.


01. Pookie Baby
02. Andre The Giant
03. Light Work
04. Time Bomb
05. Send Nudes
06. Be Around (feat. Ashley DuBose)
07. Designated Hitter
08. I’ve Cooked Crack Before
09. No (feat. Cashinova)
10. Action
11. Homicide
12. Criminal
13. Focus
14. Minneapolis
15. Eulogy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *