Stream: Snoop Dogg – 220

Ο θρυλικός Snoop Dogg επιστρέφει με ένα νέο ΕΡ με τίτλο “220”, το οποίο φτάνει στην αγορά περίπου ένα μήνα πριν το επερχόμενο album του με τίτλο “Bible Of Love”.


01. Intro
02. Everything (feat. Jacquees & Dreezy)
03. 220 (feat. Goldie Loc)
04. Waves (feat. October London)
05. I Don’t Care (feat. LunchMoney Lewis)
06. Doggytails (feat. Kokane)
07. Motivation (feat. Hypnotic Brass Essemble)
08. On The Double

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *