Stream: Evidence – Weather Or Not

O Evidence, τον οποίον φιλοξενήσαμε αυτή την εβδομάδα στη σελίδα μας, κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο “Weather Or Not” με συμμετοχές από τους Styles P, Slug και Alchemist.


01. The Factory
02. Throw It All Away
03. Powder Cocaine (feat. Slug & Catero)
04. Jim Dean
05. Weather Or Not
06. Moving Too Fast (feat. Catero)
07. Runners (feat. Defari)
08. Bad Publicity (feat. Krondon)
09. Rain Drops
10. Sell Me This Pen (feat. Alchemist & Mach Hommy)
11. Love Is A Funny Thing (feat. Styles P, Rapsody & Khrysis)
12. 10.000 Hours (feat. DJ Premier)
13. What I Need
14. To Make A Long Story Longer (feat. Jonwayne)
15. Wonderful World (feat. Rakaa)
16. By My Side Too

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *